Meditatie

Wij geloven in mensen!

Bij QUERKO / GREEN QUERKO doen we aan meditatie. De reden hiervoor is ons geloof in mensen: elke poging om de natuur te redden en te behouden kan niet worden uitgevoerd zonder de hulp van mensen. Het zal niet makkelijk zijn, maar in ieder mens zit er altijd de hoop op een betere toekomst en de schoonheid en kracht om dit te bereiken.

Meditatie is een manier om ons authentieke, mooie 'ik' te bereiken. Iedereen heeft de kracht om de wereld te veranderen. Iedereen heeft een diepe verborgen wijsheid, het geschenk van mededogen, de behoefte aan evenwicht en een gevoel van eenheid met de wereld om ons heen. Elk van ons is mooi, en meditatie is een middel om die schoonheid en kracht aan te boren.

De antwoorden op alle vragen liggen in jezelf besloten.

Niemand bij QUERKO / GREEN QUERKO zal een ander vertellen wat hij of zij moet doen. Als u met ons samenwerkt, zullen wij u niet proberen te overtuigen van een manier van leven. Meditatie is voor ons slechts een hulpmiddel om, al met een paar minuten per dag, dichter bij onszelf te kunnen komen. De antwoorden op de vragen die we over onszelf en over de hele wereld om ons heen stellen, zitten al binnen ons allemaal. Maar om het te horen, moeten we eerst leren luisteren.

Bekijk onze andere MVO activiteiten

Olifanten

Olifanten zijn niet in staat zich tegen de mens te verdedigen. Zij hebben betrokken individuen en bedrijven nodig om voor hen op te komen. QUERKO / GREEN QUERKO wil de stem van deze prachtige dieren zijn.

Meer Informatie

Vegan Kitchen

Ons Vegan Kitchen project is niet bedoeld om anderen te overtuigen van een bepaalde manier van leven, maar vooral om de rijke verscheidenheid die deze keuken biedt te delen met de wereld.

Meer Informatie

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!