Innovatie

Wij bieden oplossingen die de sterkte en duurzaamheid vergroten.

Ecologische innovaties zijn slimme oplossingen waarmee we productie- en consumptiepatronen kunnen veranderen. Door innovatieve technologieën, producten en diensten te ontwikkelen kunnen we de druk op de natuur en het milieu verminderen.

In de bouwsector speelt innovatie een belangrijke rol. Het concept van duurzaam bouwen wint aan populariteit en het aantal passiefhuizen met laag energieverbruik groeit gestaag. Er worden steeds meer panden gebouwd die zelf energie produceren voor eigen gebruik, en zelfs genoeg produceren om de extra stroom te verkopen.

QUERKO richt zich op onderzoek, ontwikkeling en kennisverwerving (knowhow) in de vorm van octrooien en licenties en de aanschaf van ‘materiële technologie’ (innovatieve machines en uitrustingen). Wij bieden oplossingen die hout, steen, baksteen of beton zodanig bewerken dat het materiaal sterker wordt en langer meegaat. Daarnaast werken we voortdurend aan het verbeteren van de thermische weerstand van gebouwen door het aanbieden van gezonde, kostenefficiënte en innovatieve isolatiematerialen.

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!