Renovatie

Alles wat we doen in ons bedrijf is gericht op de natuur.

Dat geldt ook voor onze renovatiewerkzaamheden. Voor onze klanten is renovatie vaak een aantrekkelijkere optie dan het bouwen van een geheel nieuw pand. Niet alleen vanwege de kosten, maar ook vanwege de schoonheid en het karakter van oudere gebouwen.

Om aan de verwachtingen van vandaag te voldoen, verhogen wij tijdens de renovatie de energie- en duurzaamheidsspecificaties van deze bijzondere gebouwen. Met bijvoorbeeld een nieuw dak, nieuwe fittingen en volledige isolatie kunnen we het energielabel verhogen tot zelfs niveau C.

Het enorme aanbod van milieuvriendelijke materialen die tegenwoordig beschikbaar zijn geven ons extra creatieve mogelijkheden. Maar we zullen onze eco-vriendelijke beslissingen nooit zomaar nemen zonder de medewerking van onze klanten. Daarom gebruiken we altijd ons gezond verstand en streven we steeds naar de meest slimme en voordelige oplossing voor zowel onze klanten als voor de natuur.

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!