Innovatie

Wij bieden oplossingen die de sterkte en duurzaamheid vergroten.

Bij QUERKO vinden we het belangrijk om ons te ontwikkelen op het gebied van innovatie. Innovaties zijn slimme oplossingen op het gebied van productie- en consumptiepatronen welke we kunnen veranderen en verbeteren. Dankzij de innovatie en het gebruik van innovatieve technologieën op het gebeid van producten en diensten kunnen we de druk op de natuur en het milieu verminderen.

In de bouwsector speelt innovatie een erg grote rol. Duurzaam bouwen wordt steeds populairder en zal ook in de toekomst steeds populairder worden. Er worden steeds meer panden gebouwd die zelf hun eigen energie produceren en gebruiken. Vaak houden deze huishoudens of bedrijven ook genoeg energie over om deze weer te verkopen. Dat is pas innoveren. Zo kun jij als huizeneigenaar ook nog eens een flink bedrag in je eigen zak steken.

QUERKO richt zich op het onderzoek, de ontwikkeling en de kennisverwerving op het gebied van innovatie. Met octrooien, licenties en de aanschaf van innovatieve machines, kunnen we materialen ontwikkelen die sterker worden dan ooit tevoren en langer mee zullen gaan. Ook werken we continue aan het verbeteren van de thermische weerstand van gebouwen door gezonde en innovatieve isolatiematerialen te gebruiken.

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!