Offerte

Is jouw huis of pand in de omgeving van Rotterdam en Den Haag nodig toe aan wat renovatiewerkzaamheden?

Dan ben je bij QUERKO zeker aan het juiste adres. QUERKO werkt aan de renovatie van jouw pand of woning en houdt daarnaast ook het milieu in de gaten.

Bel ons op 070 - 7853409

Uiteraard staan jouw wensen ten aanzien van de renovatie altijd voorop. Vervolgens kijken wij hoe we dit op een zo milieuvriendelijke manier kunnen doen.

Het maakt niet uit om wat voor werkzaamheden het gaat. QUERKO helpt je graag bij het vakkundig slopen, afbouwen, renoveren of het aanbrengen van installaties. Ook is het mogelijk om QUERKO voor je te laten werken voor andere zaken. Hierbij kun je onder andere denken aan de uitbouw van je huis, het bouwen van een extra verdieping of zelfs nog gecompliceerdere zaken. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met QUERKO voor tal van vragen op het gebied van renovatie. Samen kijken we naar de mogelijkheden, krijg je een offerte en komen we tot een oplossing.

Wil je een offerte aanvragen voor jouw renovatie in de omgeving van Rotterdam en Den Haag? Vul dan gerust contactformulier in, bel ons op 070 - 7853409 of stuur ons een e-mail op offerte@querko.nl en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Vraag nu een offerte aan

*deze velden zijn verplicht