Vegan Kitchen

Wij zijn dierenliefhebbers, dus we eten ze gewoon niet.

Veel teamleden van QUERKO en GREEN QUERKO houden van dieren en daarom eten we plantaardig. Ons Vegan Kitchen project is niet bedoeld om anderen te overtuigen van een bepaalde manier van leven, maar vooral om de rijke verscheidenheid die deze keuken biedt te delen met de wereld.

Al onze acties, dus ook dit Vegan Kitchen project, zijn onderdeel van het grotere doel waarnaar we streven. Zonder de hulp van een grote groep mensen is de bescherming van de natuur niet mogelijk. We richten ons daarom voornamelijk op het onderwijs: daar laten we zien wat voor alternatieven er zijn. Zo creëren we bewustwording over waar ons eten vandaan komt en wordt de groep mensen die positieve impact kan maken steeds groter.

Bekijk onze andere MVO activiteiten

Olifanten

Olifanten zijn niet in staat zich tegen de mens te verdedigen. Zij hebben betrokken individuen en bedrijven nodig om voor hen op te komen. QUERKO / GREEN QUERKO wil de stem van deze prachtige dieren zijn.

Meer Informatie

Meditatie

Bij QUERKO / GREEN QUERKO doen we aan meditatie. De reden hiervoor is ons geloof in mensen.

Meer Informatie

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!