Renovatie

Alles wat we binnen ons bedrijf doen en regelen is gericht op de natuur.

Of het nu gaat om het bouwen van nieuwe zaken of juist om een renovatie van een pand. Vaak is renovatie aantrekkelijker voor klanten van QUERKO. Zo spaar je onder andere flink wat kosten uit ten opzichte van het bouwen van iets nieuws, maar behoudt je ook de schoonheid en het karakter van een ouder pand.

Om aan de verwachtingen te voldoen die vandaag de dag worden gesteld aan een renovatie, verhogen wij tijdens een renovatie ook alle duurzaamheid van het pand. Zo kunnen we met een renovatie het energielabel verhogen tot zelfs niveau C. Dit doen we door bijvoorbeeld een nieuw dak te plaatsen en het pand volledig te isoleren.

Dankzij de ruime keuze in milieuvriendelijke materialen hebben we tegenwoordig extra creatieve mogelijkheden. Uiteraard zullen we tijdens een renovatie nooit zomaar ecologische beslissingen nemen zonder de volledige medewerking van onze klanten. Daarom gebruiken we altijd ons verstand en streven we op deze manier naar de meest slimme en voordelige oplossing voor zowel onze klanten als de natuur.

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!