Vegan Kitchen

Wij zijn dierenliefhebbers, dus we eten ze gewoon niet.

Vrijwel alle medewerkers van QUERKO en GREEN QUERKO houden van dieren. Daarom eten we plantaardig. Uiteraard is onze veganistische keuken en het project dat wij hier intern van hebben gemaakt niet bedoeld om jou te overtuigen van onze manier van leven. Wel openen we graag je ogen. De rijke verscheidenheid van de veganistische keuken is iets wat we graag met je delen.

Al onze acties, waaronder dit project voor de veganistische keuken, zijn onderdeel van het grotere doel waar we bij QUERKO en GREEN QUERKO naar streven. Zonder hulp van een grote groep mensen is de bescherming van de natuur niet mogelijk. Bij QUERKO richten we ons voornamelijk op onderwijs. We laten hier voornamelijk alternatieven zien en wat er allemaal mogelijk is binnen de veganistische keuken. Op deze manier creëren we bewustwording over waar ons eten eigenlijk vandaan komt en kan de groep die een positieve impact op natuur en milieu kan maken steeds groter.

Bekijk onze andere MVO activiteiten

Olifanten

Olifanten zijn niet in staat om zich tegen de mens te verdedigen. Deze prachtige dieren hebben betrokken individuen en bedrijven nodig die voor hun op komen. QUERKO en GREEN QUERKO willen graag de stem van de olifanten zijn, aangezien zij deze zelf niet hebben.

Meer Informatie

Meditatie

Bij QUERKO en GREEN QUERKO geloven we dat iedere poging om de natuur te redden en te behouden alleen uitgevoerd kan worden met behulp van mensen.

Meer Informatie

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!