Bewoners en communicatie

Een belangrijke voorwaarde is klanttevredenheid, maar dat is voor ons pas het begin.

Bij QUERKO zijn we ons bewust van het belang van open en eerlijke communicatie tussen ons en de bewoners van panden waar we aan de slag zijn. Het aangaan van de dialoog met je huurders, onze partners en alle betrokkenen, bedrijven en organisaties kunnen ervoor zorgen dat een project een groot succes kan worden. Daarom dragen wij zorg voor goede communicatie met jouw bewoners. Door de zorg die we hiervoor bieden hoeven onze opdrachtgevers zich daar geen zorgen over te maken. We werken er ieder dag hard aan om alle betrokkenen tevreden te houden en ervoor te zorgen dat ze goed geïnformeerd zijn en blijven. Van beginfase en planning tot aan de voltooiing van het werk. Zelfs na de garantieperiodes kunnen onze klanten op ons blijven rekenen.

QUERKO is anders dan andere bedrijven. We hebben een speciale kwaliteitsstandaard die wij aanhouden als het gaat om communicatie met bewoners. Daarnaast zijn we natuurlijk ook erg veel bezig met onze stichting, GREEN QUERKO, waardoor communicatie automatisch op een andere manier verloopt. Onze stichting, welke gefinanceerd wordt door ons bedrijf, houdt zich bezig met activiteiten die mensen dichterbij elkaar brengen. Wanneer je geïnteresseerd bent in onze stichting kun je bijvoorbeeld kennis maken met onder andere veganistische gerechten of deelnemen aan een van onze meditatieworkshops.

Uiteraard is een project pas succesvol als alles daadwerkelijk perfect is. Een belangrijke voorwaarde is klanttevredenheid, maar daar eindigt het niet voor ons. Tevreden mensen zijn, in onze ogen, een onderdeel van het werk dat we doen. Vervolgens zien we een extra kans om mens en natuur dichterbij elkaar te brengen. Daarom laten we graag zien wat onze visie is op de wereld en de natuur en werken we graag samen met jou of jouw organisatie aan een duurzamere toekomst.

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!