Meditatie

Wij geloven in mensen!

Bij QUERKO en GREEN QUERKO geloven we dat iedere poging om de natuur te redden en te behouden alleen uitgevoerd kan worden met behulp van mensen. Omdat wij hier in geloven doen we aan meditatie. Het zal lang niet altijd even gemakkelijk zijn, maar wanneer je diep van binnen naar jezelf kijkt, zie je de hoop op een betere toekomst. Daarnaast kun je dankzij meditatie gemakkelijk de schoonheid vinden van deze zaken en de kracht vinden om naar een betere wereld te werken.

Dankzij meditatie kunnen we onze eigen authentieke mooie “ik” bereiken. Iedere persoon die op onze planeet rondwandelt heeft de kracht om de wereld te veranderen. Daarnaast beschikt eenieder over eigen diepe verborgen wijsheden. Deze wijsheden en tal van andere mooie dingen komen naar voren wanneer we meditatie gebruiken.

De antwoorden op alle vragen liggen in jezelf besloten.

Bij QUERKO en GREEN QUERKO zal niemand een ander vertellen wat hij of zij moet doen. Wanneer je met ons samenwerkt zullen we je ook niet proberen te overtuigen van onze manier van leven. Meditatie is voor ons een hulpmiddel. Dankzij mediteren, al is het maar een paar minuten per dag, komen we dichterbij onszelf. De antwoorden op de vragen die we onszelf stellen, over onszelf en over de wereld om ons heen, zitten allemaal al diep van binnen. Door meditatie kunnen wij onszelf gemakkelijker deze antwoorden geven. Maar om deze antwoorden te horen moeten we eerst leren luisteren.

Bekijk onze andere MVO activiteiten

Olifanten

Olifanten zijn niet in staat om zich tegen de mens te verdedigen. Deze prachtige dieren hebben betrokken individuen en bedrijven nodig die voor hun op komen. QUERKO en GREEN QUERKO willen graag de stem van de olifanten zijn, aangezien zij deze zelf niet hebben.

Meer Informatie

Vegan Kitchen

Uiteraard is onze veganistische keuken en het project dat wij hier intern van hebben gemaakt niet bedoeld om jou te overtuigen van onze manier van leven. Wel openen we graag je ogen. De rijke verscheidenheid van de veganistische keuken is iets wat we graag met je delen.

Meer Informatie

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!