Certificaten en lidmaatschappen

FSC

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale non-profit organisatie, opgericht in 1993 om bossen wereld wereldwijd te monitoren en beheren. De FSC doet dit door het vaststellen van normen op houtproducten en certificeert en labelt producten als milieuvriendelijk.

PEFC

Het programma voor de goedkeuring van boscertificering (PEFC) is een internationale non-profit NGO die duurzaam bosbeheer bevordert via onafhankelijke certificering van derden. Met name kleine boseigenaren werken graag met het certificaat van PEFC.

VGO-keur

VGO-keur (het Keurmerk Vastgoedonderhoud) is een Nederlands onafhankelijk kwaliteitskeurmerk. Het biedt vastgoedbeheerders zekerheid door de kwaliteit en stabiliteit van een onderhoudsbedrijf en zijn producten en diensten te garanderen. Daarnaast verklaart VGO dat het gekeurde bedrijf resultaatgerichte samenwerking kan verrichten. VGO-keur wordt beheerd door de VGO-stichting.

VCA

VGM Checklist Aannemers De VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. De VGM Checklist Aannemers (oftewel de Veiligheid Checklist Aannemers) helpt bedrijven om veilig te werken en het aantal ongevallen te verminderen. De VCA toetst bedrijven objectief en onafhankelijk op hun VGM-beleid.

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!