Onze missie

Klant = Nature

Bij QUERKO willen we graag mensen inspireren. Onze missie is om iedereen ter wereld te laten zien hoe mensen krachten kunnen bundelen. Dit wordt ook wel duurzaam activisme genoemd. Wij geloven dat deze vorm van activisme hand in hand gaat met slim ondernemen. Daarom is duurzaam zaken doen voor QUERKO ook erg belangrijk. Wij geloven in een evenwicht tussen de behoeften van onze klanten en de daarbijbehorende duurzame ontwikkeling. Voor QUERKO is een klant natuur. In de wereld van nu, waarin de bevolkingsgroei alarmerend snel toeneemt, is voorlichting dé manier om de natuur te redden van economische groei. Hoe? Door het bewustzijn bij mensen te vergroten.

Als bouwbedrijf weten en beseffen we ons dat een grote verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid bij ons ligt. Maar uiteraard staat het klantbelang, ook bij ons, voorop. QUERKO staat, ondanks haar missie en wil om duurzaam te handelen, altijd voor een persoonlijke aanpak. Iedere analyse, planning of uitvoering van een project wordt volgens de allerhoogste kwaliteitseisen voltooid. Maar naast dit is er nog één ding dat écht belangrijk is voor ons:

NATUUR

We hebben QUERKO opgericht vanwege de natuur. Bij ieder project, van analyse en planning tot aan de uitvoering, houden we ons bezig met de natuur. Daarnaast zorgen we dat we zo duurzaam mogelijk handelen. Maar er is meer dan dat.

QUERKO is opgericht om onze trots te kunnen financieren. De GREEN QUERKO stichting. Deze stichting is het hart van onze organisatie. QUERKO verdient geld met het werk dat ze doet welke vervolgens onze stichting in wordt gepompt. GREEN QUERKO houdt zich bezig met de natuur en heeft duurzaam onderhandelen hoog in het vaandel staan. Daarnaast ontwikkelt onze stichting activiteiten en projecten die als doel hebben om de natuur wereldwijd te beschermen.

Wanneer je met ons samenwerkt, draag je automatisch bij aan een betere wereld. Geweldig toch?

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!