Duurzaamheid en bestendigheid

Samen werken we aan de leefbaarheid van de aarde

De verandering van de wereld gaat in een alarmerend tempo. De wereldwijde bevolkingsgroei en de uitputting van natuurlijke hulpbronnen dwingen ons, als burgers, tot actie. Hierin heeft de bouwsector een belangrijke en grote impact. Om deze reden draagt deze sector een grote verantwoordelijkheid naar de rest van de wereld.

Voor QUERKO is het bewustzijn van de ecologie en de impact op de ecologie één van de primaire doelen in de bedrijfsvoering. Duurzaamheid betekent voor ons dat we de middelen en hulpbronnen van onze planeet op een goede manier kunnen gebruiken en beheren. Zo kunnen toekomstige generaties ook op deze hulpbronnen rekenen.

Om de duurzaamheid zo goed mogelijk te stimuleren gebruikt QUERKO alleen gecertificeerd hout, zelfs wanneer onze klanten dit geen vereiste vinden. Daarnaast is duurzaamheid bij ons niet alleen terug te vinden in de bouwmaterialen die we gebruiken. Naast het bouwen op een duurzame manier verbeteren we ook de energie-efficiëntie van gebouwen. Tevens verminderen we de negatieve impact van bebouwing op het milieu en zorgen we ervoor dat de menselijke gezondheid in het algemeen beter zal worden.

Duurzaamheid zit bij QUERKO in het DNA, het stroomt daadwerkelijk door onze aderen. Zo introduceert QUERKO een natuurlijke balans tussen de belangen van onze klanten, de mensen om ons heen en de natuur. Alles hangt met elkaar samen. Of het nu gaat om de gezondheid van mensen, het gebruiken van energie op een efficiënte wijze en de vermindering van afval en milieuvervuiling. Voor ons is dit alles vanzelfsprekend en een belangrijk onderdeel van ons werk.

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!