Beheer en onderhoud

Technisch Onderhoud en Vastgoedprojecten

Het vervangen van een lamp, noodreparaties (zelfs op zondag), het aanspreekpunt zijn voor de bewoners in uw pand: het zijn slechts een paar voorbeelden van het werk dat we voor onze klanten doen. We weten dat zulke klussen snel, correct en haast onzichtbaar moeten gebeuren.

Als onderdeel van het beheer van een gebouw houden we toezicht op het pand en bewaken we de staat van uw eigendom. We doen technische inspecties aan het gebouw, de faciliteiten, apparatuur en installaties, we ontwikkelen plannen en kostenramingen om gebouwen te renoveren en moderniseren, we monitoren de beheerde faciliteit en de onderaannemers en houden toezicht op het onderhoud van de terreinen en groene gebieden rondom de panden.

Natuurbescherming is de verantwoordelijkheid van elke burger, overheid, organisatie en juridische en natuurlijke entiteit die in zijn werk de omgeving beïnvloedt. QUERKO biedt de noodzakelijke balans tussen die morele verantwoordelijkheid en de praktische eisen die we aan onze woningen en gebouwen stellen.

Onze visie op natuur en milieu strijdt dan ook op geen enkele wijze met de belangen van onze klanten, sterker nog: duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand. Een groene manier van bouwen zorgt voor een solide en duurzaam functioneren van uw pand of faciliteit.

Bij QUERKO kunt u terecht voor:

Groot onderhoud
Service en reparatie herstellen
Meerjarig onderhoudsplan
Gepland onderhoud

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!