Duurzaamheid en bestendigheid

Samen werken aan de leefbaarheid van de aarde

Verandering in de wereld voltrekt zich in een alarmerend tempo. Wereldwijde bevolkingsgroei en uitputting van natuurlijke hulpbronnen dwingen ons tot onmiddellijk actie. De bouwsector heeft een belangrijke impact op het milieu en draagt daarmee een grote verantwoordelijkheid naar de wereld.

Voor QUERKO is ecologisch bewustzijn een primair doel van onze bedrijfsvoering. Duurzaamheid betekent dat we de middelen en hulpbronnen van onze planeet op een zodanige wijze beheren dat ook toekomstige generaties erop kunnen rekenen.

Zo gebruikt QUERKO uitsluitend gecertificeerd hout, zelfs als dit geen vereiste van de klant is. Maar duurzaamheid zie je niet alleen terug in onze bouwmaterialen. Ook verbeteren we de energie-efficiëntie van gebouwen en verminderen we de negatieve impact van bebouwing op het milieu en de menselijke gezondheid in het algemeen.

QUERKO introduceert een natuurlijke balans tussen de belangen van haar klanten, de mensen om ons heen en de natuur. Het hangt allemaal met elkaar samen: het beschermen van de gezondheid van mensen, efficiënt gebruik van energie, water en andere natuurlijke hulpbronnen en de vermindering van afval en milieuvervuiling. Het is voor ons een vanzelfsprekend en belangrijk onderdeel van ons werk.

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!