Onze missie

Klant = Nature

Bij QUERKO willen we inspireren. We laten de wereld graag zien dat wij mensen onze krachten kunnen bundelen. Dat ‘duurzaam activisme’ hand in hand gaat met slim ondernemen. Dat een bedrijf ‘groen’ kan zijn. Dat ons ‘systeem’ naast de Natuur kan bestaan. Wij geloven in het evenwicht tussen de behoeften van onze klanten en de noodzaak van duurzame ontwikkeling. Klant = Natuur. In de wereld van nu, waarin de bevolkingsgroei alarmerend toeneemt, is voorlichting dé manier om de natuur te redden van economische groei. Hoe? Door het bewustzijn van mensen te vergroten.
Als bouwbedrijf beseffen we dat er een grote verantwoordelijkheid op ons rust. En ja, net als andere bedrijven zetten we altijd het klantbelang voorop. We staan voor een persoonlijke aanpak. Elke analyse, planning, of uitvoering van ieder project leveren we volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Voor ons is er echter nog iets anders belangrijk:

NATUUR

We hebben dit bedrijf opgebouwd vanwege Haar. Bij elk project, van initiële analyse en planning tot aan uitvoering, houdt ons bedrijf rekening met de natuur. Duurzame ontwikkeling is dan ook het speerpunt van ons bedrijf. Maar er is meer.

We hebben QUERKO gebouwd voor onze trots: de GREEN QUERKO stichting. Het is deze stichting die het hart van onze organisatie vormt. Als QUERKO zijn we een bedrijf dat fondsen beheert (het geld dat we verdienen met ons werk) en het vervolgens inzetten voor deze stichting. GREEN QUERKO formuleert doelen en ontwikkelt activiteiten en projecten die bedoeld zijn om onze natuur wereldwijd te beschermen.

Als u samenwerkt met ons, draagt u dus automatisch bij aan een betere wereld. Is dat niet geweldig?

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!