Bewoners en communicatie

Zeker, een belangrijke voorwaarde is klanttevredenheid, maar voor ons eindigt het daar niet.

We zijn ons erg bewust van het belang van open en eerlijke communicatie. De dialoog met de huurders, onze partners en alle betrokkenen, bedrijven en organisaties kan een project maken of breken. Wij zorgen daarom voor alle communicatie met de bewoners, zodat onze opdrachtgevers zich daar niet druk over hoeven te maken. We werken er elke dag hard aan dat alle betrokken tevreden zijn en goed geïnformeerd blijven. Van de beginfase en planning tot aan de voltooiing van het werk, zelfs tijdens de garantieperiode: onze klanten kunnen altijd op ons rekenen.

QUERKO is anders: vanwege de kwaliteitsstandaard als het gaat om communicatie met bewoners, maar ook vanwege onze GREEN QUERKO stichting. Onze stichting, gefinancierd door ons bedrijf, houdt zich bezig met activiteiten die mensen dichter bij elkaar brengen. Geïnteresseerden kunnen bijvoorbeeld kennismaken met veganistische gerechten of deelnemen aan onze meditatieworkshops.

Een project is pas succesvol als alles klopt. Zeker, een belangrijke voorwaarde is klanttevredenheid, maar voor ons eindigt het daar niet. Tevreden mensen zijn een onderdeel van ons werk, maar vervolgens zien we een extra kans om mens en natuur dichter bij elkaar te brengen. We laten graag zien wat onze visie is op de natuur en de wereld, en werken graag samen met uw organisatie aan een duurzame toekomst.

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!