Werken bij QUERKO

We zijn nieuwsgierig naar iedereen die geïnspireerd en gemotiveerd is.

Zou je graag willen werken op een plek waar je echt gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je kan? Dat jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf ook beloond wordt? Of misschien werkt je liever niet alleen voor het geld, maar ook voor een groter doel: voor de planeet, de natuur, dieren en mensen.

Of zou je het geweldig vinden om bij te dragen aan onze GREEN QUERKO stichting: als vrijwilliger en wie weet in de toekomst als fulltime job? Waar je hart ook ligt, het is allemaal mogelijk bij QUERKO.

Wij houden van mensen met bijzondere verhalen en ervaringen. Iedereen kan bij ons solliciteren, ongeacht afkomst, leeftijd of wie ze zijn. We zijn nieuwsgierig naar iedereen die geïnspireerd en gemotiveerd is.

Voor vacatures en informatie voor freelancers, vrijwilligers of stagiaires, kijk hier:

  • Vacatures

  • Freelance

  • Vrijwilligerswerk

  • Huidige vacatures

  • Vacatures
  • Freelance
  • Vrijwilligerswerk
  • Huidige vacatures

Ben je geïnteresseerd in één van de vacatures, stuur dan je CV met motivatie naar ons e-mailadres: werk@querko.nl

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!