Energie

De energie die de zon op één dag geeft is genoeg om de hele mensheid één jaar lang van energie te kunnen voorzien.

Mensen proberen al heel lang alternatieve energiebronnen te vinden en te gebruiken. Van de beschikbare natuurlijke bronnen op het gebied van energie is er eigenlijk maar één echt onbeperkt. Zonne-energie. Zonne-energie is de energie die door de zon wordt geproduceerd en naar ons aardoppervlakte wordt geprojecteerd. Dit gebeurt met een gemiddeld vermogen van 600 watt per vierkante meter.

Dankzij de fotovoltaïsche revolutie is het mogelijk om deze ecologische stroomvorm op een goede manier te benutten en hier zelfs economisch voordeel uit te halen. Deze technologie stelt ons namelijk in staat om zonne-energie om te zetten in elektriciteit. Hierdoor kan iedereen stroom produceren en daarnaast ook nog geld verdienen. Dat is pas écht goedkope energie. Bovendien is de prijs van zonnepanelen en andere zaken op het gebied van zonne-energie drastisch gedaald, waardoor deze revolutie in een stroomversnelling terecht is gekomen.

Wil jij het milieu ook beschermen door zelf echt groene energie te produceren? Wil je niet meer afhankelijk zijn van energieleveranciers of juist zelf wat extra geld verdienen door stroom te produceren? QUERKO helpt je graag om energie te produceren op een groene manier. Wij helpen je gedurende het hele proces. Van ontwerp tot installatie.

Feedback van klanten

Zeg ons wat je denkt

Zakelijke feedback, opmerkingen, hints, inzichten, alles waarvan u denkt dat het belangrijk is en waarvan u overtuigd bent dat we hiervan op de hoogte moeten zijn.

Lees wat mensen zeggen

Rogier van der Heijden

Querko heeft bij ons een dakopgang en groot dakterras (70m2) gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over hoe alles verlopen is. We zijn altijd goed op de hoogte gehouden van vorderingen en verwachtingen. We zijn betrokken bij de keuzes die gedurende het project nog gemaakt moesten worden. En misschien wel het belangrijkste; een probleempje dat nog na de oplevering aan het licht kwam, is zonder discussie of wat dan ook, zeer netjes opgelost. Ik zou Querko hier om zeker aanraden.

Carrie Ballard

Working with QUERKO was a positive experience. The organization is set up to make a difference in the world via its work—not just sustainable and ecologically advanced buildings, but positive impact on people, wildlife, and planet. Their founding mission carries over to their business relationships. The manager I worked with was kind, professional, committed, and fair. I could not have asked for a better working relationship—if you can work with them, do it. You will not regret it!